0
19:51 / E mërkurë, 26 Nëntor 2014
Shkruan: Seremb Gjergji

Shiu i nëntorit duke se ka qenë i bereqetshëm – solli krijimin e koalicionit më të qëndrueshëm në 15 vjetët e fundit në Kosovë, por edhe në Ballkan. Një Qeveri që në Kuvend i ka mbi 81 deputet. Tash kërkoj po nga ky shi i nëntorit (November Rain) që të ofroj mençuri dhe urtësi tek 2 liderët z. Thaçi dhe z. Mustafa në përzgjedhjen e njerëzve për postet udhëheqëse! Kërkoj, lutem dhe shpresoj që do të krijoni një Qeveri që përfaqëson interesin nacional; një Qeveri e cila nuk ka Dosje Kriminale; dhe një Qeveri e cila përfaqëson të gjitha Etnitë në Kosovë; ndër t...

›› lexo më shumë
4
10:11 / E mërkurë, 26 Nëntor 2014
Shkruan: Frrok Gjergjaj

“Populli është themeli i shtetit, sa më i fortë të jetë themeli, aq më shumë qëndron godina”, thoshte Naim Frashri. Por, në Kosovë p...

›› lexo më shumë
4
08:26 / E mërkurë, 26 Nëntor 2014
Shkruan: Bekim Rexhepi

Qytetarët duke e ndjerë vetën të pa sigurt dhe pa të ardhme në vendin tyre, marrin një vendim të tmerrshëm të braktisin atë, një shenjë...

›› lexo më shumë
3
19:37 / E martë, 25 Nëntor 2014
Shkruan: Qazim Bajgoraliu

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, edhe njëhere theu besën e dhën anëtarësisë dhe elektoratit të LDK-së, se nuk do të bëjë koalicion me kupoll&...

›› lexo më shumë
  • Të fundit
  • Më të lexuara
  • Më të komentuara
Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2014 Portali Indeksonline.