Foto Indeks

  • Lewis Hamilton, dominon pistën e Kinës 
  • Lumi llap i stërmbushur me ujë Foto: Mergim Muçolli
  • Vërshime në fshatin Dumnicë-Podujevë

Lajmet më të lexuara në 48 orët e fundit

-->


Jobs


Opinione

  • Analogjitë historike si politikum Shkruan: Sadri Ramabaja

    Analogjitë historike jo gjithëherë janë instrument adekuat politik për reli...

  • Një botë ndryshe Shkruan: Albatros Rexhaj

    Të gjithë themi se e duam një botë ndryshe, edhe pse asnjë nga ne nuk di ta...

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2014 Portali Indeksonline.