Stil

  • Si të hiqni grimin nga fytyra në mënyrë të duhur?
  • Përdoreni për 3 netë dhe do të keni fytyrën që keni ëndërruar
  • Pse ngërçet në këmbë paraqiten natën dhe si të zvogëlojmë dhimbjen?