11:18 / E Diele, 17 Dhjetorë 2017

Arrestim live Facebook, pranga shoferit shqiptar

Patrrulla e policisë rrethoi makinën e Edison Sallajt, sapo e ka parë të futet në korsinë e gabuar të rrugës dhe menjëherë e kanë nxjerrë në transmetim direkt në Facebook.

Shkak mund të ishte mungesa totale e ndriçimit në rrethrrotullimin e Saukut, mund të ishte edhe mungesa e tabelave të qarkullimit, por në momentin që doli pozitiv me alkoolin, drejtuesi i një mjeti është arrestuar nga policia. “1.14 mg/l. E pa pranueshme. Drejton mjetin ne gjendje teje te dehur, qarkullon ne sensin e kundërt te levizjes duke rrezikuar jeten e tij dhe te perdorueseve te rrugës” shkruhet në Facebook. Shikoni videon më poshtë: