22:16 / E hënë, 20 Mars 2017

BMW 530D kundër Mercedes-Benz E-Class (Video)

BMW 530D kundër Mercedes-Benz E-Class (Video)

Ju sjellim një krahasim të realizuar nga Autocar të dy modeleve BMW 530D dhe Mercedes-Benz E-Class.

Video me poshte:


Lexo të tjera