14:35 / E enjte, 20 Prill 2017

Kjo është 'perla' e radhës nga Mercedes-Benz [Foto]

Kjo është 'perla' e radhës nga Mercedes-Benz [Foto]

Ky koncept u prezantua në Auto Shanghai 2017 dhe na jep një pamje të gjeneratës së re nga Mercedes-Benz.

Shkronja A e këtij koncepti qëndron për fjalën 'Aesthetics' qe në shqip do të thotë Estetikë.

Trupi i këtij modeli është i bazuar në një dizajn të pastër, me linja të reduktuara duke u paraqitur si një skulpturë e bukur.

Koncepti A Sedan ka gjatësi prej 4570 mm, gjerësi prej 1870 mm dhe lartësi prej 1462 mm që e bënë të duket si një Coupe e rafinuar. Rrotat në këtë model kanë madhësi 20 inç.

Lexo të tjera