12:15 / E hënë, 17 Korrik 2017

Në vitin 2050, Rolls-Royce Phantom mund të duket kështu [Foto]

Në vitin 2050, Rolls-Royce Phantom mund të duket kështu [Foto]

Ndryshimi i një Rolls-Royce Phantom të ri duke ruajtur dizajnin e markës nuk është një detyrë e lehtë, por ky pasqyrim mund të jetë diçka mbi të.

I përshkruar si modeli i 2050-ës nga Matthew Parsons, ky model me t'vërtetë që duket shumë i bukur.

Artisti ka marrë frymëzin nga 'Vision Next 100 Concet'  , i cili debutoi vitin e kaluar për të nderuar njëqindvjetorin e BMë Group, me dizajnin e tij futuristik, drejtim plotësisht autonom dhe një motor elektrik me emetime zero.

Sa i përket gjeneratës së re të tanishme, Rolls-Royce Phantom besohet se do të zbulohet në vitin 2018, me një dizajn evolucionar, një kabinë krejtësisht të re dhe disa nga sistemet më të fundit të BMë-së për asistencën e shoferëve. /Indeksonline/

Lexo të tjera