09:58 / E Premte, 13 Prill 2018

Brendi i njohur i mobilieve Dogtas Exclusive, tani edhe në Kosovë

Në një hapësirë prej më shumë se 2000 metra katrorë do të ofrohen mobilje dhe orendi të stileve të ndryshme, të ofruara nga njëri prej brendeve lidere në industrinë e mobilierisë, Dogtas Exclusive.

Si rrjedhojë e kërkesës në treg për mobilie dhe orendi të një stili të veçantë dhe mbi të gjitha të një kualiteti të jashtëzakonshëm, gjë që e kanë bërë Dogtas Exclusive të njohur ndërkombëtarisht, tani në Kosovë në Magjistralen Prishtinë – Fushë Kosovë në objektin e Hotel Semitronix është hapur dega e këtij brendi në Kosovë, duke u bërë kështu dyqani i 367-të në mbi 65 shtete të botës.

Në mbi 2000 metra katrorë do të ofrohet një gamë e gjerë e zgjedhjeve të ndryshme të mobiljeve duke filluar nga dhomat e ditës, dhomat e gjumit, kuzhina, orendi dekoruese dhe shumë elemente të tjera të prodhuara nga Dogtas Exclusive.

Si parim themelor i Dogtas Exclusive është kualiteti dhe pamja, të gjitha për një çmim të arsyeshëm, prandaj ky brend po vazhdon të rritet në stilin modern duke u diferencuar nga të tjerët dhe duke u pozicionuar si lider në industrinë e mobiljeve.

Dogtas Exclusive Kosova është hapur ditën e djeshme (E enjte) në orën 18:00, me një ceremoni zyrtare me të ftuar të shumtë, në mesin e tyre edhe Z. Tamer TOPALOĞLU  nga ambasada turke në Kosovë.