15:39 / E Shtunë, 14 Prill 2018

Çanta e cila nuk ua dëmton kurrizin, kushton vetëm 50 dollarë (Foto)

Në një raport të bërë në Amerikë, 75% të amerikanëve kanë probleme tërë jetën me shpinë. Arsye për këtë thuhet se është bartja e çantave joadekuate.

Për këtë Kickstarter ka prodhuar një çantë të quajtur SuperStraps e cila është me të gjitha standardet.

Në këtë çantë pesha e shpinës bartet në pesë sipërfaqe trupore. Poashtu rripat e saj sjellin peshën në krah, dhe jo në boshtin kurrizor. Shiritat peshues sigurojnë që nuk lënë gjurmë në krahë pasi që janë të butë me vakum.

Kjo çantë është testuar edhe nga neurokirurgët dhe është vlerësuar lart. Çmimi i saj është vetëm 49 dollarë./Indeksonline/