07:23 / E mërkurë, 06 Shtator 2017

​AKP hap ofertat e shitjeve përmes Likuidimit 35

​AKP hap ofertat e shitjeve përmes Likuidimit 35

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr.35.

Pranimi i ofertave do të bëhet duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 12:00 në Sallën e Kuqe në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve. Ndërsa hapja e ofertave do të filloj në orën 12:30.

Lexo të tjera