13:16 / E shtune, 05 Gusht 2017

​Birra Peja me krenari e mbështet DokuFest 2017

​Birra Peja me krenari e mbështet DokuFest 2017

Pas 16 vjetësh të mbajtjes së këtij festivali, sot DokuFest është ngjarja më e madhe kulturore nëvend dhe një ndër 25 festivalet më të mira të filmit dokumentar në botë.

Birra Peja është krenareqë është pjesë përkrahëse e këtij evenimenti që Kosovën e vendos në hartën e botës, në aspektinmë pozitiv të mundshëm.

Edicioni i sivjetëm i Dokufest fillon më 04 gusht dhe do të zgjas deri më 12 gusht në qytetinhistorik dhe piktoresk të Prizrenit, gjatë së cilit do të shfaqen filma nga vende të ndryshme tëbotës në disa programe garuese dhe një numër të programeve speciale. 

Kjo ngjarje kulturore tërheq vëmendjen e një numri të madh artistësh, film bërësve, producentëve dhe artdashësve nga rajoni dhe bota. Birra Peja do të jetë gjithmonë mbëshetetëse e evenimenteve të tilla, si dhe do të vazhdojë tëmbaj premtimin që të jetë afër konsumatorëve të saj me birra të fresketa kudo që ata ndodhen.

Sivjet po ja ftofim verës së bashku!!

Lexo të tjera