07:22 / E mërkurë, 15 Mars 2017

Dikutohet Projektligji për Mbrojtjen e Konsumatorit

Dikutohet Projektligji për Mbrojtjen e Konsumatorit

Departamenti për Mbrojtjen e Konsumatorit pranë Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Konsumatorit, sot mbanë tryezën “Projektligji për Mbrojtjen e Konsumatorit”.

Lexo të tjera