14:19 / E mërkurë, 28 Dhjetor 2016

Hotel Sirius e Monting Corporation dhurojnë dhurata për fëmijët jetim (Foto)

Hotel Sirius e Monting Corporation dhurojnë dhurata për fëmijët jetim (Foto)

Hotel Sirius dhe Monting Corporation ka bërë dhurata për fëmijët jetim, duke u dhuruar atyre më shumë lumturi për festat e fundvitit.

Duke u uruar Vitin e Ri 2017, ata gjithashtu kanë uruar për mirëqenie më të mirë për këta fëmijë dhe për të gjtha familjet kosovare./Indeksonline/


Lexo të tjera