10:21 / E enjte, 13 Korrik 2017

Kroatët shpenzojnë në udhëtime 1,25 miliard euro

Kroatët shpenzojnë në udhëtime 1,25 miliard euro

Banorët e Kroacisë në më shumë se 4,5 milionë udhëtime në Kroaci dhe jashtë vendit kanë pasur vitin e kaluar gjithsej 27 milionë net dhe kanë shpenzuar 9,3 miliardë kuna, ose 1,25 miliard euro.

Prej kësaj, 6,5 miliardë kuna (877 milionë euro) kanë të bëjnë me udhëtime private, 2,8 miliardë kuna (378 milionë euro) në udhëtime afariste, transmeton Hina.

Lexo të tjera