08:34 / E enjte, 05 Janar 2017

Merrni 50 euro falas për tregtim me çmimin e aksioneve të Ferrarit në bursat ndërkombëtare

Merrni 50 euro falas për tregtim me çmimin e aksioneve të Ferrarit në bursat ndërkombëtare

E themeluar në vitin 1939, Ferrari është bërë një sinonim për shpejtësi dhe luks. Modelet sportive që vijnë nga fabrika e makinave italiane, u bënë ëndrra e shumë njerëzve.

Rritja e shitjeve të makinave, ndiqet me rritjen e vlerës së aksioneve, të cilat në vitin e fundit u rritën me rreth 25%.

FXLider, të gjithë lexuesve të IndeksOnline, u ofron 50 euro falas për të tregtuar në çmimin e aksioneve të (të ashtuquajturat CFDs) Ferrarit në tregun botëror, në bursën e vetme ku ju mund të tregtoni, kur çmimet rriten por edhe kur çmimet bien.

50 euro falas për tregtimin e aksioneve të Ferrari-t mund të shkarkohen këtu.

Modeli J50

Duke festuar praninë gjysmëshekullore të saj në tregun japonez, kompania dy javë më parë në Tokyo ka paraqitur modelin J50 - homazh për të ardhmen, hedonizmin dhe orekse të larta kolekcionuse.

Ajo do të ofrojë dhjetë automjete dhe supozohet se çmimi do të shkruhet me shtatë shifra.

50 euro falas për tregtimin e aksioneve të Ferrari-t mund të shkarkohen këtu.


Hyrja në bursë

Pas ndarjes së Chrysler-Fiat në kompani të veçanta, një kalë i zi mbi një sfond të verdhë u bë një kompani publike duke marrë pjesë në Bursën e New York-ut në tetor të vitit 2015.

Kapitalizimi aktual i kësaj kompanie në treg është pothuajse 11 miliardë $. Plani ambicioz i shefit te ri ekzekutiv, Sergio Marchionne ishte për të mbledhur 900 milionë dollarë. Ferrari si një kompani e pavarur ka rritur shitjen të automjeteve dhe më e rëndësishmja, ka ngritur pritshmëritë për shitjen e të ardhmen.

50 euro falas për tregtimin e aksioneve të Ferrari-t mund të shkarkohen këtu.

Rritja në tregun e shitjes së automjeteve

Përgjegjës për rritjen e shitjeve kryesisht janë modelet me tetë cilindër, të cilat janë modele sportive 488 GTB dhe 488 Spider, si dhe modeli Ferrari California, të gjitha këto modele janë me një çmim prej 200,000 deri në 300,000 dollarë amerikanë.

Kompania është një ekspert në filozofinë e biznesit që favorizon modelet luksoze, me mjeshtëri dhe cilësi të lartë dhe një çmim mesatar për automjetet mbi $ 190,000 në kurriz të rritjes së tregtisë dhe me çmime më të ulëta. Fitimet për aksionet në këta tremujorët e fundit ishin mbi deri në 20% më shumë.

50 euro falas për tregtimin e aksioneve të Ferrari-t mund të shkarkohen këtu.

FXLider ka një marrëveshje bashkëpunimi me FORTRADE Ltd për promovimin e shërbimeve tregtare , e është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.Temat:
Lexo të tjera