14:30 / E martë, 26 Shtator 2017

Ndërmarrësi Krasniqi lehtëson punën e brokerave për blerjen dhe shitjen e aksioneve

Ndërmarrësi Krasniqi lehtëson punën e brokerave për blerjen dhe shitjen e aksioneve

Për blerjen e aksioneve, ndërmarrësi Nehat Krasniqi, hap platformën që ua lehtëson punën brokerave për të marrë vendime të llogaritura.

Nehat Krasniqi dhe ekipi i tij që veprojnë nga zyra e tij në Londër janë duke filluar një ICO më 26 tetor. Ka nisur platformën e parë si Intelegjencë Artificiale AI, për të ndihmuar brokerat e investimeve të marrin vendime të llogaritura.

Oferta fillestare e monedhave (ICO) është një mjet i grumbullimit të fondeve nëpërmjet përdorimit të monedhës dixhitale, i cili mund të jetë një burim i kapitalit për startup.

AI Exchange, do t'u mundësojë tregtarëve të merren drejtpërdrejt me teknologjinë plotësisht të auditueshme që grumbullon dhe përpunon kuotat nga pjesa tjetër e tregut.

"AI-X do të jetë radikalisht i ndryshëm dhe në thelb më i mirë: do të jetë një chatbot i sofistikuar i inteligjencës artificiale me aftësi të integruara zanore, duke zëvendësuar" kuti "me një pajisje të tipit Alexa që klientët do të jenë në gjendje të konsultohen për kuotat tregtare, funksionet standarde të bisedës mbi IM, "thotë AI-X në letrën e tij të bardhë.

Krasniqi ka ndërmend të punësojë agjent  kryesor në hapësirat e tyre përkatëse, për shërbimet si aksionet apo mallrat - dhe t'i shtyjnë AI-X tek klientët e tyre.

Ai beson se AI-X do të jetë në gjendje të fitojë rreth 75% të të ardhurave të ndërmjetësuesve i brokerav dhe tha se tre lojtarët kryesorë vetëm në hapësirë kanë të ardhura më të mëdha se 4.5 miliardë dollarë.

AI-X do të jetë falas, duke vepruar në bazë të komisioneve dhe Nehati parashikon se komisioni do të jetë një minimum prej 50% më lirë se ato që paguhen për ndërmjetësit, varësisht nga tregu: një nga tregjet e para të synuara është xeheror hekuri derivateve, ku Nehati prerë dhëmbët e tij para se të bëhet një investitor engjëll në fillimet e ndryshme të teknologjisë.

Oferta fillestare e monedhës së kompanisë, ose ICO, do të dalë më 1 Tetor, me një nisje fillestare që synon investitorët institucional para se të hapet tek publiku i gjerë.

Nëpërmjet ofertës, Nehat Krasniqi shpreson të mbledhë 90 milionë dollarë. AI-X - teknologjia tashmë ekziston, por ende duhet të vendoset në arenën IDB (Inter Dealer Brokers).

Fitimet e krijuara nga kompania do të përdoren për të blerë tregues AI-X nga tregu i hapur, derisa të gjitha janë blerë.

ICO-të e tjera janë financuar plotësisht shumë shpejt, tha Nehati, duke treguar për Filecoin, i cili ngriti 186 milionë dollarë gjatë orës së parë të mbledhjes së fondeve.

Nehati zgjodhi një ICO për mbledhjen e fondeve, duke pasur parasysh fleksibilitetin e tyre, natyrën aktuale tani dhe si ai dëshiron të "përfshihet më shumë në hapësirën e krypto monedhav".

Ai ka diskutuar me pjesëmarrësit e tregut përpara ICO dhe tha se shumica e konkurrimit funksioni ndërmjetësi mund të jetë i automatizuar.

"Funksionaliteti aktual është vlerë tepër e dobët dhe nuk shton asgjë më shumë se ekzekutimi", tha ai, duke shtuar se funksioni mund të përmirësohet si dhe të automatizohet.

AI-X jo vetëm që do të përpunojë dhe do të zgjidh problemet e dhënave, por do të shikojë gjithashtu edhe modelet historike - për shembull për llogaritjen e normave të interesit dhe çmimeve të obligacioneve - dhe këshillon tregtarët për lëvizjet potencialisht fitimprurëse.

Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni ueb-site: al-x.ai

Kliko :  Faqja në Facebook

Lexo të tjera