13:40 / E mërkurë, 15 Mars 2017

Oferta të reja në Petrol Company

Oferta të reja në Petrol Company

Petrol Company, kompania e njohur e derivateve vazhdon me oferten e radhes per t’i shperblyer te gjithe klientet besnik.

Oferta vlen per te gjitha pikat e Petrol Company, afer 30 pika neper gjithe Kosoven. Per cdo mbushje me derivate 20 – 40 euro sherbeheni me nje kafe gratis, ndersa per cdo blerje derivatesh mbi 40 euro nje pice gratis.

Ne kemi menduar edhe  per pompat qe nuk posedojne restaurant, ku per cdo blerje 20 – 40 euro sherbeheni me nje kroasant gratis, ndersa per cdo blerje mbi 40 euro golden eagle gratis, ka thene menaxheri I pergjithshem I kesaj kompanie z.Fatjon Selmonmusaj.

Nuk ndalemi me kaq, per kete vit ne kemi planifikuar edhe disa oferta dhe surpriza per te gjithe klientet tane, ka theksuar ai.

Jeto me lire, vetem me Petrol Company.

Lexo të tjera