18:17 / E mërkurë, 04 Janar 2017

U hap edhe një pikë e re e PETROL COMPANY

U hap edhe një pikë e re e PETROL COMPANY

Kompania e njohur e derivateve Petrol Company, si gjithmonë është nder te parat sa i përket risive ne vend.

Kësaj radhe u hap edhe një pike te re, tek Medreseja ne Prishtine, ku gjate këtyre ditëve çmimet janë promovuse dhe me te lira ne treg, derivate cilësore , të testuara dhe të kualitetit të lartë të cilat ju qëndrojnë temperaturave të ulëta deri në -26 gradë.

Petrol Company me punën e saj, stafin energjik dhe te përkushtuar, ka arritur qe deri tani ne tere Kosovën te ketë 30 pika te shitjes, numër ky qe po rritet dita ditës.

‘’Besimi i klientëve për derivatet cilësore, kënaqësia e tyre nga shërbimet dhe ushqimet e shijshme ne restaurant, gjithashtu gama e gjere e produkteve qe ju ofrojmë klientëve ne te gjitha maketet tona, na kane dhëne vullnet qe ne te vazhdojmë me punën tone, te mos ndalemi me kaq dhe te vazhdojmë me risi te tjera ne vitin 2017’’ ka thëne menaxheri i përgjithshëm Fatjon Selmonmusaj.

Gjithmonë afër jush, aty ku litri është litër vetëm me Petrol Company.


Lexo të tjera