07:32 / E premte, 11 Gusht 2017

Çfarë ushtrime duhet të bëni nëse jeni në vitet tuaja të 30’ta

Çfarë ushtrime duhet të bëni nëse jeni në vitet tuaja të 30’ta

Ekspertët e fitnesit dhe shëndetit tregojnë se ushtrimet fizike duhet t’i përshtatni gjithmonë me moshën tuaj!

Nëse jeni në vitet tuaja të 30’ta, Kark Knopf sugjeron t’i përzieni ushtrimet e forcës të pjesëve të epërme dhe të poshtme të trupit, prandaj këto ushtrime janë rekomandimet e tij:

– Çiklizmi

– Vrapimi

– Noti

– Joga

– tai Chi

– Vallëzimi

Knopf gjithashtu thekson se edhe zgjatja e muskujve është pjesë e rëndësishme gjatë viteve tuaja të 30’ta.

Lexo të tjera