11:30 / E mërkurë, 13 Shtator 2017

Këto ushtrimet do përmirësojnë jetën tuaj seksuale

Këto ushtrimet do përmirësojnë jetën tuaj seksuale

Nëse e keni të vështirë të qëndroni në regjimin tuaj të stërvitjes, një nxitje për jetën tuaj seksuale mund të jetë motivimi që keni kërkuar.

Kampioni britanik për mundje, trajner profesional dhe drejtor i në fitnesi, ka zbuluar se si ushtrimi i disa ushtrimeve të thjeshta mund të përmirësoj ndjeshëm jetën tuaj seksuale, duke lejuar të zgjasni kohën e seksit dhe të përdorni pozita më avantureske, transmeton Indeksonline.

“Ashtu si çdo formë e përpjekjes fizike, ka mënyra të mëdha për të përmirësuar qëndrueshmërinë, teknikën dhe forcën gjatë seksit”, ka thënë Keith.

Gjithashtu, këto ushtrim mund të ndikojnë edhe nëse keni vështirësi të shtyni vetën të shkoni në palestër./Indeksonline/

Më poshtë keni disa nga këto ushtrim:

1.2.


3.
4.
5.
Lexo të tjera