23:11 / E enjte, 20 Prill 2017

Largoni celulitin me 5 ushtrime (Video)

Largoni celulitin me 5 ushtrime (Video)

Derisa celuliti kurrë nuk mund të eliminohet deri në fund, ekzistojnë ushtrime të cilat mund t’i bëni në mënyrë që të forconi dhe të ngrini zonat problematike të trupit dhe t’i eliminoni vrimat e pakëndshme.

Nëse dëshironi të mësoni se si bëhet secili ushtrim, shikoni video klipet më poshtë.Lexo të tjera