08:38 / E enjte, 12 Janar 2017

Shtatë forma të pompave për të ndërtuar gjoks më të madh!

Shtatë forma të pompave për të ndërtuar gjoks më të madh!

Nuk ka rrugë të shkurta për të fituar gjoks më të madh, por duhet të punoni shumë dhe të përkushtoheni vazhdimisht për ta arritur këtë.

Megjithatë, puna e vështirë nuk duhet të jetë e mërzitshme, pasi që ka lloje të ndryshme të ushtrimeve të cilat mund t’i bëni. Ndër to – mbi të gjitha tjerat- është njëra që është më efektivja. Veç kësaj, ky ushtrim është më i vjetri në histori. Po pra, është fjala për pompat.

Thënë më thjeshtë: pompat janë shumë funksionale dhe kjo është arsyeja përse ato futen në rutinën ushtrimore të çdo atleti.

Jo vetëm që pompat e ushtrojnë gjoksin, por edhe duart, shpatullat dhe barkun.

Kemo Marriott, themelues i Holistic Motions tregon shtatë variacionet më të mira të pompave për të ndërtuar gjoks më të madh. Provoni dhe nuk do të zhgënjeheni. 

Lexo të tjera