08:41 / E Enjte, 12 Prill 2018

Google krijon një program që iu ndihmon të gjeni racat e kafshëve

Google ka krijuar një program që verifikon shumicën e racave të kafshëve. Google Lens identifikon shumicën e kafshëve pasi ato i hidhni në kërkim.

Që nga dje ky opsion është në funksion. Programi është tejet adekuat sidomos për verifikimin e racave të qenve dhe macave.

Në disa vende, ju mund të etiketoni kafshën tuaj në fotot e Google gjithashtu, kështu që ju mund t’i gjeni lehtë në dosjet tuaja./Indeksonline/

Temat: