17:09 / E hënë, 20 Mars 2017

Çift i pazakontë: Gruaja tërheq burrin me karrocë kuajsh

Çift i pazakontë: Gruaja tërheq burrin me karrocë kuajsh

Ndodhi dhe kjo në mes të ditës, në mes të Berlinit: Një grua me maskë në pamje dhe kostum kalë në rolin e kuajve është duke tërhequr një kalorës nëpër park. Njerëzit janë në këmbë, të habitur bëjnë fotografi këtij çifti…/Bild/

Lexo të tjera