10:43 / E enjte, 16 Shkurt 2017

I dhuroi 500 dollarë vajzës së pa njohur, që të zhvishet para tij (Video)

I dhuroi 500 dollarë vajzës së pa njohur, që të zhvishet para tij (Video)

Pasi që ky djalosh i tha se do ti jepte 500 dollarë nëse zhvishet para tij kësaj vajze, ajo pa e munduar shumë filloj ti heqë rrobat dhe në fund i dha një puthje gratis. /Indeksonline/ 

Lexo të tjera