09:11 / E hënë, 20 Mars 2017

Ja sa para fitojnë VIP-at nga një "Like" i juaju

Ja sa para fitojnë VIP-at nga një "Like" i juaju

Në kohën që po jetojme çdo sekondë e kaluar në rrjetet sociale është burim të ardhurash për dikë.

Lundroni nëpër faqe interneti, pëlqeni video, këngë e postime dhe as nuk e mendoni se këto të fundit po pasurojnë dikë që as nuk e njihni. Ky është fenomeni i viteve të fundit, ku njerëzit po paguhen në bazë të pëlqimeve dhe shikimeve në hapësirat virtuale.

Për Marie Claire Magazine, CEO i Talent Resources Michael Heller, pohoi se postet e sponsorizuara përbëjnë rreth 25% të pasurisë së VIP-ave. Vetëm me një postim, çfarëdoqoftë ai, Kim Kardashian fiton rreth 500 mijë dollarë vetëm falë 92 milion ndjekësve në Instagram.

Nderkohe motrat e saj si Khloé apo Kourtney ( me respektivisht 64.3 million dhe 54.5 million followers, )arrijne te fitojne rreth $250,000 per post. Jo keq, huh?

Lexo të tjera