13:07 / E mërkurë, 11 Janar 2017

Kjo s'duhej të ndodhte në një emision live (Video)

Kjo s'duhej të ndodhte në një emision live (Video)

Ka ndodhur në Argjentinë, në programin më popullor të mëngjesit. Prezantuesi u kishte kërkuar shikuesve që të dërgonin me ëhatsApp fotot e tyre nga festimet e Ditës së Tre Mbretërve.

Kjo është dita e njohur si epifania, dhe festohet në nder të tre njerëzve të mençur që vizituan Jesusin për herë të parë. Në këtë ditë fëmijët i shkruajne tre mbretërve ku i kërkojnë dhurata. Në natën e 5 janarit ata lënë te këpucët bar të thatë për të ushqyer devetë e tre mbretërve. Dhe në mëngjes dhuratat do të shfaqen në vend të barit.

Për këto festime, prezantuesi kërkoi që të dërgonin foto, ku mes tyre ishte dhe ajo e një burri lakuriq. Nuk i kishte lënë shumë vend imagjinatës, teksa të ftuarit në studio filluan të qeshin. Në fakt, vetë prezantuesi nuk bëri komente gjatë gjithë programit, por kjo nuk kaloi pa u vënë re nga shikuesit të cilat postuan menjëherë video në internet.

Lexo të tjera