10:50 / E mërkurë, 11 Janar 2017

Kur ushqimi i porositur është krejtësisht ndryshe nga menyja! (Foto)

Kur ushqimi i porositur është krejtësisht ndryshe nga menyja! (Foto)

Kur shkojmë për të ngrënë në restaurante, ushqimi që zgjedhim për të ngrënë varet definitivisht nga menyja që na prezantohet sipas fotove.

E shpesh na rastis të zhgënjehemi nga ajo që vjen në tavolinën tonë, e aq më keq ndjehemi kur jemi të uritur dhe e presim me gëzim ushqimit, shkruan DailyMail, transmeton Indeksonline.

Derisa në foto na shfaqet një hot dog i mrekullueshëm, në realitet është ndryshe, një hamburger pa mish, një dyer me mish peshku që në fakt është krejtësisht dëshpërues, etj etj.

Më poshtë keni foto të ushqimeve të ndryshme nga të cilat do të zhgënjeheni edhe ju! /Indeksonline/

Temat:
Lexo të tjera