16:48 / E mërkurë, 11 Janar 2017

Liqeni Ohrit bëhet si zonë patinazhi (Video)

Liqeni Ohrit bëhet  si zonë patinazhi (Video)

Maqedonia është kapluar nga i ftohti që është rekord për dekadën e fundit.

Përveç temperaturave të ulëta dhe motit të ftohtë, Maqedonia është përballur edhe me ngrica dhe akullnaja.

Telegrafi Maqedoni më herët njoftoi për ngrirjen e brekut të liqenit të Dojranit.

Në një video e bërë nga ekipet për shpëtim në Liqenin e Ohrit shihet se si akulli ka mbuluar këtë liqen që ka ndodhur vetëm disa herë në 100 vitet e fundit.

Temat:
Lexo të tjera