14:01 / E hënë, 20 Mars 2017

Njihuni me vendin më të frikshëm në Tokë (Foto)

Njihuni me vendin më të frikshëm në Tokë (Foto)

Dridhjet do të mbulojnë trupin tuaj ndërsa do t’i shikoni fotografitë e këtij vendi unik i cili ndodhet afër San Diegos në SHBA.

Ky vend quhet “Shkëmbi Feta e Patates” dhe është ngjitja më unike në botë për turistët të cilët kanë guximin të qëndrojnë në skajin e këtij shkëmbi shumë të hollë, për të bërë foto.

Mund të shihni fotografitë e këtij shkëmbi më poshtë, të cilat sigurisht se do t’ua shtojnë adrenalinën.


 

Lexo të tjera