07:01 / E hënë, 19 Qershor 2017

Rrobat e banjës më të çuditshmet në botë (Foto)

Rrobat e banjës më të çuditshmet në botë (Foto)

Kohët e fundit, në industrinë e modës kanë dominuar rroba banjet që nxjerrin në pah linjat trupore të vajzave.

Por duket se disa dizenjerë kanë marrë përsipër “misionin” që të shkatërrojnë imazhin e një femre perfekte, në një trup të palestruar dhe të nxirë, ku kanë krijuar këto rroba banje që duhet thënë janë paksa të çuditshme.

Së fundi këto veshje janë realizuar edhe me imazhin e Donald Trump.

Lexo të tjera