16:12 / E hënë, 17 Korrik 2017

Spektakël në mes të Shëngjinit, vajza ngjitet në shtyllë dhe bën "striptizëm (Video)

Spektakël në mes të Shëngjinit, vajza ngjitet në shtyllë dhe bën "striptizëm (Video)

Nuk ndalen çudirat në vendin tone. Një video e ardhur në redaksinë e JOQ tonë tregon se një vajzë në Shëngjin ka kaluar çdo lloj limiti, madje duke vendosur edhe jetën e saj në rrezik.

E themi këtë pasi vajza ka vendosur të ngjitet në një shtyllë dhe më pas rrëshqasë. Nëse ajo do të ishte sportiste e sporteve ekstreme nuk do të kishte asgjë të çuditshme në të.

Me aq sa kuptohet nga video mund të themi se vajza duhet të ketë vënë ndonjë bast me miqtë e saj për të parë nëse e kalon. Fatmirësisht asaj nuk i ka ndodhur asgjë, por pamja ka qenë e pakëndshme sepse dukej sikur po kërcente në tubin e ndonjë klubi nate.

Lexo të tjera