15:50 / E enjte, 12 Tetor 2017

Zhvishen tërësisht dhe vozisin për herë të parë, këto bukuroshe bllokuan trafikun (Video 18+)

Zhvishen tërësisht dhe vozisin për herë të parë, këto bukuroshe bllokuan trafikun (Video 18+)

Kjo video u bë në një qytet në Gjermani, ku u morën dy vajza dhe i zhveshën për të parë reagimin e njerëzve në trafik.

Dhe ashtu siç pritej reagimet ishin të pafundme, më të zëshmit ishin meshkujt të cilët nuk hezituan të bëjnë edhe foto. /Inedksonline/


Temat:
Lexo të tjera