16:43 / E Hënë, 16 Prill 2018

Ish e dashura po më kërkon para që ta mbyllë gojën…

Një natë u deha shumë dhe fillova të dërgoj mesazhe të pista ish të dashurës sime.

I kisha shkruar gjëra që nuk do duhej, duke e ditur se kam një partnere e cila është në pritje të fëmijës sonë.

Tani ajo ka filluar të më shantazhojë, po më kërkon para në mënyrë që të mos i tregojë të dashurës sime.

Do i injoroja kërcënimet por nuk dua që e dashura ime të bëhet nervoze.

E di se ka qenë çmenduri nga ana ime t’i shkruaj atë natë, por ne kishim një lidhje tetë vjeçare dhe ajo ka një vend të veçantë tek unë.

Unë jam 35 vjeçar dhe kaq është edhe e dashura aktuale. Ajo ka pasur kaq shumë dëshirë të fillojmë një familje të vogël, por unë aktualisht nuk e di ku e kam trurin.

Këshilla e psikologes:

Nëse nuk i jep fund kësaj pune, ajo do të vazhdojë të kërkojë para.

Tregoji se nuk ke para që t’i japësh dhe pyete pse do të bëhej kaq e keqe me të dashurën tënde aktuale.

Ndoshta kjo do e largojë, nëse jo atëherë tregoji të dashurës për problemin. Thuaji se ti e dashuron vetëm atë dhe bllokoje ishin tuaj.