07:19 / E premte, 25 Nentor 2016

Java e Filmit Frankofon fillon sot në Prizren

Java e Filmit Frankofon fillon sot në Prizren

Në Prizren nis sot Java e Filmit Frankofon, ku përgjatë dy ditëve do të shfaqen gjatë filma.

DokuFest edhe këtë vit përkrah Ambasadën e Francës, Luksemburgut dhe të Zvicrës në Kosovë për organizimin e edicionit të 16-të të Javës së Filmit Frankofon. Në dallim nga vitet e kaluara, këtë herë filmat do të shfaqen në hapësirën alternative më të re në Prizren, në Kino Klubi.

Programi Javës së Filmit Frankofon në Prizren:

25 nëntor

Ora 16:00

Comme un avion

Francë, 2014 – me titra Anglisht dhe Shqip

Ora 19:00

Deux jours avec mon père

Zvicër, 2014 –me titra Anglisht, Shqip dhe Serbisht

Ora 22:00

La supplication

Luksemburg, 2016 – me titra Anglisht dhe Shqip

26  nëntor

Ora 13:00

Le génie helvétique

Zvicër, 2003 – me titra Serbisht dhe Shqip

17:00

Le bois dont les rêves sont faits

Francë, 2016 – me titra Anglisht dhe Shqip

Ora 21:00

Human

Francë, 2015 – me titra Anglisht dhe Shqip

Lexo të tjera