10:10 / E hënë, 27 Shkurt 2017

Mars 2017, Premiera Boterore e filmit “COLLIDE”

Mars 2017,  Premiera Boterore e filmit “COLLIDE”

TEMA: Pasi një grabitje shkon tmerrësisht keq, Casey Stein (Nicholas Hoult) e gjen veten në arrati nga një bande e pamëshirshme e kryesuar nga bosi Hagen (Anthony Hopkins). Tani Casey ka nje ngarkesë të çmuar që i takon Hagen-it, te cilin nuk mund ta ndal asgjë për të perfituar atë. I mbetur pa zgjidhje, Casey thirr ish Punëdhenesin e tij dhe kontrabandistin Geran (Ben Kingsley) për të mbrojtur të dashurën e tij Juliette para se Hagen te vere duart mbi të. Casey gjindet në një makinë në autostradat gjermane për të shpëtuar dashurinë e jetës së tij para se te behet vonë.

Rolet: Nicholas Hoult, Felicity Jones, Ben Kingsley, Anthony Hopkins, etj.

Regjia: Eran Creev

Lexo të tjera