Kuriozitete

  • Ky adoleshent ka 6 vite që përgatitet për apokalipsin (Foto)
  • Duket e çuditshme por presidenti i SHBA-ve ishte zënë rob nga japonezët, dhe ishte bërë gati për tu ngrënë
  • Temperatura e tokës po rritet në mënyrë ekstreme, a ndodhemi para zhdukjes?