13:56 / E mërkurë, 11 Tetor 2017

10 foto të fëmijërisë së liderëve botërorë që 95% e njerëzve nuk mund ti njohin

10 foto të fëmijërisë së liderëve botërorë që 95% e njerëzve nuk mund ti njohin

Ne jemi mësuar të shohim njerëz që kanë zënë poste të larta politike serioze dhe që merrem me çështje të shtetit. 

Gjithsesi, secili prej liderëve botërorë dikur ishte një djalë apo vajzë e vogël që ka lozuar a lexuar përrallat, shkruan Bright side,transmeton Indeksonline. Më poshtë gjeni 10 fotografi të fëmijëve të lumtur që gëzojnë fëmijërinë e tyre. A mund ti njiheni ata si presidentë dhe monarkë të ardhshëm? 

u mund të kontrolloni supozimet tuaja në pjesën e përgjigjes në fund.

1. Kjo vajzë e vogël ka patur gjithmonë pozitën e një gruaje të vërtetë.

2. E preferuaruara e ardhshme e Amerikës me një mik besnik.


3. Kjo vajzë do të rritet për t'u bërë një nga politikanët më të njohur femra.

 

4. Ky djalë me flokë të bardhë do të habisë gjithë planetin.


5. Ne kemi dëgjuar shumë për këtë kohët e fundit.


6. Ky buzëqeshje engjëllore nuk është rastësi.


7. Ajo ishte një model për vajzat edhe para se të hyjë në politikë.

  

8. Dhe ky është një president i SHBA-së që do të jetë me motrën e tij.


9. Familja serioze, fotografi serioze.


10. Ky djalë nuk e humbi karizmin e tij edhe në zyrën më të lartë shtetërore.

                      

Përgjigjet

1. Mbretëresha Elizabeta II

  

2. John Kennedy

 

3. Angela Merkel

  

4. Donald Trump

 

5. Vladimir Putin

 

6. Papa Françeskut


7. Hillary Clinton

 

8. George Bush Jr.

 

9. Princi Charles

  

10. Barak Obama

Lexo të tjera