07:25 / E premte, 13 Tetor 2017

10 llojë të frikave sekrete që 90% e meshkujve kurrë nuk i flasin

10 llojë të frikave sekrete që 90% e meshkujve kurrë nuk i  flasin

A është edhe e mundur që burrat të kenë frikë sekrete? Ata duken aq të fortë dhe vendimtar!  Megjithatë, ky është vetëm një tjetër stereotip i imponuar nga shoqëria shkruan bright side, transmeton Indeksonline.

 10 gjëra që në të vërtetë shqetësohen shumica e djemve edhe pse nuk e shprehin atë, shkruan Indeksonline.

1. Si duket trupi i tyre


2. Paratë


3. Lartësia


4. Burrat e tjerë mund të jenë kërcënim (Xhelozia)


5. Përvojë të vogël në marrëdhënie


6. Flokët


7. Ushqimi8. Marrëdhënia e tyre me të dashurën e tyre


9. Sa partnerë kishte një vajzë para tij


10. Shprehja e hapur e emocioneve


Lexo të tjera