Kuriozitete

  • Lulja magjike që shëron zemrat dhe mendjet
  • 4 shenjat e horoskopit që nuk dinë t’i bien nga Kina, thonë gjithmonë të vërtetën e nuk bëjnë thashetheme
  • Ky lloj i gjakut sëmuret më shpesh në pushime