Kuriozitete

  • Radio sinjalet nga universi i hershëm mund të zbulojnë sekretet e galaksive të para
  • Rrëzohet njëri nga lisat më të vjetër në Kosovë (Video)
  • Shkencëtarët zbulojnë kohën dhe muajt më të mirë që ndihmojnë në ngjizjen e fëmijës