Kuriozitete

  • E konfirmon shkenca: inteligjenca trashëgohet nga nëna
  • Çfarë është ekuinoksi vjeshtor dhe kur do të ndodhë?
  • Shet fustanin e martesës, ‘i padëshiruar’ si burri