08:29 / E mërkurë, 13 Shtator 2017

Cilët janë 10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë

Cilët janë 10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë

Në bazë të një ankete të realizuar nga Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane, ne ju njohim me 10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë. Sa prej tyre keni lexuar ju dhe a mendoni se këta libra e meritojnë të jenë në këtë listë, e vlerësoni vetë, përcjell “Kult Plus”.

Në bazë të anketës 10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë janë:

Gjuetari i balonave – Khaled Hosseini
Harry Potter – J. K. Roëling
I huaji – Albert Camus
Alkumisti – Paolo Coelho
Kodi i da Vinçit – Dan Broën
Princesha – Jena Sasson
Harku triumfit – Erich Maria Remarque
1000 diej vezullues – Khaled Hosseini
Kur qau Niçja – Irvin D. Yalom
Lufta dhe Paqja – Leo Tlstoy. / KultPlus.com

Temat:
Lexo të tjera