20:11 / E mërkurë, 11 Janar 2017

E çuditshme: Ky është vendi që dhëmbët e shtrembër konsiderohen sinonim i bukurisë

E çuditshme: Ky është vendi që dhëmbët e shtrembër konsiderohen sinonim i bukurisë

Mësoni se në cilin shtet gratë me dhëmbë të shtrembër konsiderohen si gra me bukuri reale dhe 4 fakte të tjera.

Pra, më poshtë mund t’i gjeni pesë fakte interesante, prej të cilave mund të mësoni diçka.

1. Duart janë burimi më i madh i mikrobeve në shtëpi

2. pothuajse 40 përqind e të rriturve në Afrikë janë analfabet.
3. Në çdo moment, diku në tokë ndodhin rreth 18 mijë bubullima.
4. fluturimi më i shkurtër në botë me aeroplan, zgjat 1 minutë e 14 sekonda dhe është kryer prej Vestreja dhe Papa Vestreja të Skocisë.
5. Të gjithë e dimë se dhëmbët e drejtë janë sinonim i bukurisë, nuk ka rëndësi se kjo tingëllon çuditshëm por në Japoni dhëmbët e shtrembër konsiderohen si idealja e bukurisë!

Lexo të tjera