12:00 / E hënë, 17 Korrik 2017

Habiten të rinjët, seks në mes të ditës në sy të të gjithëve (Video)

Habiten të rinjët, seks në mes të ditës në sy të të gjithëve (Video)

Një çift të rinjsh kanë dhënë një spektakël aspak të këndshëm, teksa kanë zgjedhur një vend publik për t ë bërë seks.

Pamjet janë filmuar në Barcelonë dhe më pas janë përhapur me shpejtësi në rrejtet sociale.


Lexo të tjera