17:57 / E enjte, 16 Shkurt 2017

Mënyra si prodhohen çamçakëzët të lë pa fjalë, a do t`i përdorni sërish pas këtyre pamjeve?!

Mënyra si prodhohen çamçakëzët të lë pa fjalë, a do t`i përdorni sërish pas këtyre pamjeve?!

Aromatizues, ngjyrues, ëmbëlsues. Janë vetëm disa nga përbërësit që shtohen në çamçakëzin që përtypim çdo ditë. Shikoni videon e mëposhtme dhe nuk do t’u blini më fëmijëve të tillë, pasi janë bërë me elementë sintetikë.

Edhe pse duken të shijshëm, ata kanë përbërës që nuk janë të shëndetshëm për organizmin e njeriut. Nga fabrikat ku prodhohen nëpër botë e deri sa mbërrijnë në dyqanet tona, siguria e tyre, veç cilësisë, lë shumë për të dëshiruar. Pavarësisht, ata mbeten ndër produktet më të shitur në mbarë botën.

 

Lexo të tjera