11:42 / E hënë, 11 Shtator 2017

“Perceptimet e Perfeksionit”: Si duket trupi ‘ideal’ i femrave në 18 shtete të ndryshme (Foto)

“Perceptimet e Perfeksionit”: Si duket trupi ‘ideal’ i femrave në 18 shtete të ndryshme (Foto)

Bukuria është biologjike dhe kulturore – dhe çdo njeri mund t’ju thotë se secili komb e ka versionin e vet “ideal” të bukurisë. 

P.sh., përderisa SHBA-të mund t’i vendosin në piedestale modelet e holla, disa shtete i shohin femrat e plota si shumë më atraktive, transmeton Telegrafi.

Një farmaci e internetit e quajtur ‘Superdrug Online Doctors’ ka synuar t’i eksplorojë këto ide të ndryshme kulturore të bukurisë dhe ka krijuar një projekt të quajtur “Perceptimet e Perfeksionit”, ku përfshihen 18 shtete dhe fotot se si duket femra ideale në këto shtete.


 


Lexo të tjera