19:43 / E mërkurë, 11 Tetor 2017

Prosecco e re nuk shkakton kokëdhimbje të nesërmen?

Prosecco e re nuk shkakton kokëdhimbje të nesërmen?

Shumë persona që dëshirojnë të mos kenë mundime dhe kokëdhimbje pas një nate që kanë konsumuar alkool, preferojnë shampanjën.

E Lidl, ka thënë që Prosecco e re e cila është organike nuk shkakton kokëdhimbje të nesërmen.

Richard Bampfield, i cili është ekspert i verërave në Lidl, ka shpjeguar që prodhuesit e pijes organike përdorin nivel shumë të ulët të sulfitit, që nënkupton që gjasat janë më të vogla për kokëdhimbje.

Megjithate Mark Layshon nga “Alcohol Concern” ka thënë që nuk ekzistojnë ndonjë pije alkoolike që nuk shkakton kokedhimbje të nesërmen, dhe se mënyra e vetme për ta evituar këtë është që të konsumoni më pak.

Lexo të tjera