12:44 / E mërkurë, 11 Janar 2017

"Ngujohuni" këtë të premte, është dita baksuze e vitit!

"Ngujohuni" këtë të premte, është dita baksuze e vitit!

Nëse 13-të janari qëllon ditë e premte, atëherë ajo ditë llogaritet si ditë tersi. Kështu llogaritet kjo ditë në supersticionet e Perëndimit. 

Evropianët thuhet se e kanë marrë shumë seriozisht këtë ditë dhe janë duke tentuar të shmangin daljet në të premten "baksuze". 

Britanikët kanë planifikuar që të premten mos të dalin në punë, të shikojnë filma dhe të jenë të mbyllur në këtë ditë. Kjo për arsye që të shmangin çdo aksident të mundshëm jashtë. /Indeksonline/

Temat:
Lexo të tjera