12:59 / E enjte, 12 Tetor 2017

Shikojeni si pritet një ushtar pas kthimit nga lufta, do iu emocionoj (Video)

Shikojeni si pritet një ushtar pas kthimit nga lufta, do iu emocionoj (Video)

Një baba ushtarak u prit me plotë emocione nga familja e tij kur u kthye në shtëpi pas një gjashtë muaj që kishe kaluar në kufirin Izrael-Siria.

Kapiteni nga Irlanda, Ivan Gagvagan, është pritur nga bashkëshortja Maria, vajza dhe djali i vogël i tij.

Moment emocionues ka qenë kur vajza e vogël ka bërtitur me zë të lartë “Babi, Babi” dhe bashkë me të ëmën kanë vrapuar në krah të tij për ti dhënë përqafim.

Mirëpo, djali i tij i vogël i quajtur Sean i ka prekur të gjithë.

Ai nga emocionet që po shihte babain e tij pas sa kohe, nuk mund të lëvizte.

I mbërthyer me emocione, shpërtheu në lot derisa qëndronte në këmbë pa lëvizur dhe shikonte babin e tij.

Shikojeni këtë moment. Sigurisht, do të ju emocionoj edhe juve:
Lexo të tjera